S65 Amg problem - Mercedes-Benz Forum : AMG Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 10-31-2011, 01:59 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
S65 Amg problem

Hello
Iam new Here
I have an w221 s65 Amg year 2006.
Its a wonderful car :-)))))
But i noticed 2weeks ago that the engine runs little bit to warm :-(
Inside the car you Can se the tempeture and Its closer the pin between 80-120 i think 90c:-(
All My other Amg:s was always close to 80c..
Then i noticed that the engine fan goes for full and it follows My gaspedal. The fan sounds normal but Here in Sweden Its +5 and not +30!
so i went to Mercedes and they told me that the thermostat isnt 100% so i changed it and stil the engine is warm and fan working but only When i hit the gaspedal, it sounds like an airplaine:-(
The car has power and Its not cutting of.
I had e55k,cls55k and they gittes of at 180km/h so i knew ok the ic pump:-(
Can somebody help me?
I hate the Mercedes workshops!!!!!!
Never good mecanics!!!!
Regards Christian
S65amg is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome